Laddar
  • Arkiv
  • Visningslägen
  • Verktyg
  • Administration
  • Kontakt
Layout
Visa:
Spara

100 träffar i "Visa alla": (IPTC547 contains(Stockholms spår - historia kring Storstockholms tunnelbanestationer))

 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Östermalmstorgs tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Östermalmstorg - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Ängbyplans tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Ängbyplan - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Örnsbergs tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Örnsberg - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Västra Skogens tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Västra Skogen - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Västertorps tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98.
Västertorp - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Zinkensdamms tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Zinkensdamm - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Åkeshovs tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Åkeshov - kort beskrivning av områdets historia
 
PUBLIKATION Affischen kommer från en informationstavla som var placerad på Vårbergs tunnelbanestation under kulturhuvudstadsåret 1998. Den togs fram i projektet Stockholms spår i samarbete med Stockholms stadsmuseum, SL (Storstockholms lokaltrafik) och Kulturhuvudstadsåret Stockholm 98. 
			BY-NC-SA
Vårberg - kort beskrivning av områdets historia